BARTIN / MERKEZ - Bartın Bilim ve Sanat Merkezi

Uluslararası Kanguru Matematik Ve Uluslararası Kanguru Fen Yarışmalarında 6 Öğrencimiz Final Sınavına Girmeye Hak Kazandı

Uluslararası olarak düzenlenen Kanguru Matematik ve Kanguru Fen yarışmalarında 6 öğrencimiz final sınavına girmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attırlar.

Öğrencilerimiz Alper Kaan KARCIOĞLU ve Eylül YILMAZ Uluslarası Kanguru Matematik yarışmasında, Alper Kaan KARCIOĞLU, Kuzey Kağan GÜLER, Umut Arda YILDIRIM, Zeynep Ece KARAKOYUN ve Zeynep Naz KOÇ Kanguru Fen yarışmasında Türkiye geneli % 5'lik dilime girerek 28 Mayıs tarihinde yapılacak final sınavına girmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, final sınavında Bartın Bilim Ve Sanat Merkezi ailesi olarak başarılar dileriz.

24-05-202224-05-2022

Yayın: 24.05.2022 - Güncelleme: 24.05.2022 18:05 - Görüntülenme: 349