T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / MERKEZ - Bartın Bilim ve Sanat Merkezi

PROJEMİZ 2. OLDU

Bartın Üniversitesi tarafından düzenlenen bölgenin en önemli bilim organizasyonlarından 'IV. Ar-Ge Proje Pazarı' etkinliği yüzlerce proje sahibinin katılımıyla gerçekleşti. Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlikte 14 ana temada ve toplamda 107 farklı kategoride proje fikirleri yarıştı. Türkiye'nin farklı illerinden yüzlerce katılıcımın olduğu etkinlikte çeşitli üniversitelerden ve sektör temsilcilerinden oluşan bilim kurulu değerlendirmeler yaptı.

Türkiye'nin yetişmiş insan kaynağını arttırmanın amaçlandığı Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine önemli isimler de destek verdi. Etkinliğin Onur Kurulunda Bartın Valisi Sinan Güner, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik, TÜBİTAK TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun yer aldı.

Bartın Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Fındık Kozalarından Kırtasiye ve Ambalaj Malzemeleri" Projesi lise kategorisinde 2.cilik ödülüne layık görüldü.

Proje ekibimizde yer alan Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yasin ÇOBAN, Fen Bilgisi öğretmeni Muhammed Ali SAVAŞ, Teknoloji Tasarı öğretmeni Aykut DURAK ve ekip üyesi öğrencilerimiz Taha KARAYORMUK ile Zeynep Zümra GÜLBAHAR'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.26-10-2021

26-10-202126-10-202126-10-202126-10-2021

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.10.2021 - Güncelleme: 01.06.2022 16:47 - Görüntülenme: 581
  Beğen | 4  kişi beğendi